Lösa hundar i området.

Hundägare ha era hundar kopplade. Jag var i dag den 31 Augusti ute i Sinatra med fru barn o barnbarn. Min dotter - SOM ÄR MYCKET HUNDRÄDD - var nere vid badet med sin son då en lös springande hund kom emot henne.
Hon försökte få kontakt med ägarna som inte lyckades få tillbaka sin hund. Vår dotter blev då hysteriskt rädd, vilket även vårt barnbarn blev. Jag hörde hur dom skrek ändå upp till vår stuga på Tallstigen 6. JAG sprang ner till badet o fick då se matte bärande på sin hund.
Efter att jag fick konstaterat att min dotter och barnbarn var ok, gick jag efter hundägare ock frågade varför hunden inte var bunden.
Fick till svar att hunden inte var farlig o bara ville leka. Det tror jag inte en hundrädd person tänker när en lös hund kommer springande emot sig. Jag vill nu att alla ni hundägare ser till att hålla era hundar i koppel eller bundna så att DOM INTE kan ta sig ut från era tomter.
Har någon en annan syn på mitt inlägg ring gärna Thomas Rosander på telefonnummer 0733-910074

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter